Biosira – Clenox Clenbuterol 0,04 mcg

9500 Ft22500 Ft

✔️Készleten

Leírás

 • 1. A szállítást kifizethetem előre Clenbuterol vásárlás esetén?
  A szállítási költséget a gyógyszer vételárával együtt kell kifizetnie utánvéttel. Nem kell előre fizetnie semmit, csak a csomag átvételekor.
 • 2. Tudni lehet a gyógyszer eredetéről valamit?
  A gyógyszer hatóanyaga a közismert clenbuterol. A gyógyszert a Biosira Ltd. Gyógyszergyárból vásároljuk meg, hatóanyaga eredeti és hatása garantált.
 • 3. Mikor lehet abbahagyni a szedését?
  A gyógyszer nem okoz semmilyen függőséget rendszeres szedése esetén sem. Egy kúra maximum 6 hétig tart. Abbahagyható a szedése bármilyen következmény, elvonási tünet nélkül.
 • 4. Bevettem de nem volt hatásos, hogyan tovább?
  Ha nem lenne elégedett a gyógyszer hatásával akkor lehetősége van igénybe venni pénzvisszafizetési garanciánkat. Küldje vissza a terméket nekünk és mi visszafizetjük a vételárat.
 • 5. Van olyan betegség amelynek fennállása mellett nem szedhetem?
  Terhesség és szoptatás ideje alatt a gyógyszer nem szedhető. Ne szedje továbbá, ha magas vérnyomása van, szív, – és érrendszeri betegséggel rendelkezik, vese, – máj problémával küszködik, vagy pajzsmirigy betegsége van.
 • 6. Mikor kérhetem automatába a csomagot?
  A gyógyszert a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek. A szállítást kérheti csomag automatába is, ezt a megrendelésnél állíthatja be.
 •   Az elmúlt időszakban többször is belefogott már fogyókúrába, de nem vezetett egyik módszer sem eredményre? Kezd beleunni a soha véget nem érő fogyókúrákba és az állandó éhezésbe? Most megismerhet egy olyan lehetőséget, amely színtisztán az orvostudomány vívmányaira alapozva segít abban, hogy beinduljon a fogyás! Emellett pedig még a testépítésben is a segítségére lehet az izomtömeg növelésben, nem beszélve a sportban nyújtott segítségről. Hogy miről is van pontosan szó? A clenbuterol hatóanyaggal bíró Clenox Clenbuterol tablettáról, amelyet a Biosira Ltd. Gyógyszergyár hoz forgalomban.

  Amit tudni kell a clenbuterol-ról

    A clenbuterol-ral kapcsolatban a vizsgálatok során felismerték egy olyan tulajdonságát, amely azóta már sokak számára hozott segítséget! Méghozzá a zsírégető tulajdonságát, ami magával hozza az anyagcsere gyorsítását is! Ez a kettő pedig igazán nagy segítség lehet a fogyókúrában!

  Mindig csak eredeti Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett döntsön

    Fontos tisztázni, hogy egy teljesen biztonságosan használható készítményről van szó, egészen addig, amíg eredeti hatóanyagot, eredeti mennyiségben (0,04 mcg) tartalmazó terméket vesz meg, nem pedig annak egy olcsóbb utánzatát.  Ezért tartjuk fontosnak felhívni a figyelmet arra vonatkozóan, hogy járja körül a témát, amikor belekezd eladó Clenox Clenbuterol 0,04 mcg tabletta keresésébe. Tartsa távol magát minden olyan hamisítványtól, amiben nem lehet megbízni! Ehhez még segítő kezet is nyújtunk, vessen egy pillantást fontos információkat tartalmazó anyagunkra!

  Amivel mi kedveskedünk Önnek

    Mi a teljes Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés folyamatában Ön mellett vagyunk, hogy véletlenül se érezhessen bizonytalanságot. Gyorsan és gördülékenyen működnek a folyamataink, amelyek során lehetősége van bővebb tájékoztatást kérnie ügyfélszolgálatunkon keresztül, valamint kiválasztania a legkedvezőbb szállítási lehetőséget. Széleskörű lehetőségeket biztosítunk, így mindenki megtalálhatja azt, ami számára a legkézenfekvőbb. 1-2 munkanap alatt már Önnél is lesz a csomagja, amiért, ha nem szeretne, akkor nem kell előre fizetnie. Választhat utánvétet minden extra költség nélkül! Afelől is biztosítjuk, hogy az eredeti minőség felől se legyen kételye, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy csak kiváló minőségű és hatású termékeket forgalmazunk.

  Tisztázzuk, hogy milyen hatása van a clenbuterolnak

    A szimpatomimetikumok fajtájába tartozik, amely csoportosítás annyit jelent, hogy a hatás kifejtése a szimpatikus idegrendszeren keresztül történik meg. Zsírégető hatását az adrenoreceptorokon keresztül fejti ki, úgy, hogy a hörgőkben található béta 2 receptorokra képes izgató hatást kifejteni. Ezzel a folyamattal indul be a zsírégetés és az anyagcsere gyorsulás folyamata is. (akár 5-10 %- al is felgyorsul). Közben várható enyhe hőemelkedés, amely miatt nem kell megijedni, ez természetes kísérőjelensége a folyamatoknak és segíti a zsírégetést és a kalóriák elégetését. Egyéb lehetséges jótékony hatásai:

  • növekvő fizikai teljesítmény
  • jobb állóképesség
  • kevesebb izomfájdalom sportolást követően

  Ha szívesen kipróbálná, hogy Önnek, hogy tudna a segítségére lenni, akkor döntsön most Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés mellett!  

  Amiket ne felejtsen el használat közben

   

  • amikor elkezdi használni, akkor az elején ajánlott mennyiség a következő: nőknek 0,06mcg, míg férfiaknak 0,08mcg, amelyet majd folyamatosan növelhet piramisrendszerben

  (dobozonként 100 szemmel számolhat)

  • arra figyeljen, hogy ha már többet vesz be egy nap, hogy egymástól arányos időközönként tegye ezt, hogy ne lehessen szervezetének megterhelő
  • érdemes beiktatni 1 hét szünetet minden 2-3 hét után, mivel annyi idő után a szervezet megszokja és szükséges neki 1 hét pihenő
  • a tabletta felezési ideje 34-36 óra, felszívódási képessége pedig gyors

  Mire számíthat használat közben?

    Nem kell erős mellékhatásoktól tartania, mert az csak gyönge lefolyásban és csak átmeneti ideig állhat fenn. Ide sorolható: 

  • gyomorbántalmak
  • hányinger
  • kézremegés
  • szapora légzés

  Amikor ne kezdjen bele a használatba

  • magas vérnyomása van, amire gyógyszert szed 
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese, – máj problémái vannak
  • pajzsmirigy betegsége van

  Ha terhes vagy szoptat az szintén kizáró ok lehet!   Ön is mindent megtenne, hogy elégedetten nézhessen végre tükörbe? Akkor most igazán közel áll hozzá! Döntsön bátran Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett!  

  További információk

  Kiszerelés

  100 db, 200 db, 300 db