Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Ajánlott termékek:

Leírás

 • 1. Hogyan hat a gyógyszer?
  A gyógyszer a központim idegrendszerben fejti ki hatását. Beindítja a zsírégetést és fokozza az anyagcsere folyamatokat. Kb. 0,5 fokos hőemelkedést is okoz, amely segít a kalóriák elégetésében. Kedvező hatással van az izomtömegek növelése, egyben javítja az állóképességet és a fizikai teljesítményt is. Ezen túl csökkenti az edzés utáni izomfájdalmakat.
 • 2. Mire figyeljek ha pénzvisszatérítési garanciát kérek Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés után?
  A gyógyszer biztos hatású, azonban előfordulhat, hogy Önnél mégsem érte el a kívánt hatást Ez esetben élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Nem kell mást tennie csak jelezni ezt felénk majd visszaküldeni a csomagot részünkre.
 • 3. Csak én vehetem át a csomagot Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés esetén?
  Nem, azt az Önnel együtt élő bármely családtagja átveheti. De arra is van lehetősége, hogy valaki mást bízzon meg a csomag átvételével.
 • 4. Garantált hatással rendelkezik?
  A clenbuterol az egyik legismertebb és elterjedtebb fogyókúrás szer, mely izomépítésre is kiválóan alkalmas. A gyógyszert a belga Sopharma Gyógyszergyártó gyártja, akitől közvetlenül kapjuk meg a terméket. Hatása így garantált.
 • 5. Hová forduljak ha kérdésem van?
  Ha Ön nem találta meg weboldalunkon valamennyi kérdésére a választ kérjük bizalommal keresse fel Ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink mindenben segíteni fognak Önnek.
 • 6. Milyen mellékhatásokra számítsak?
  Mellékhatás ritkán fordul elő, és az is csak rövid ideig tart és enyhe tünetekkel jelentkezik. Előfordulhat szapora légzés, kézremegés vagy épp hasfájás.
 •   A túlsúly problémája ma Magyarországon népbetegségnek számít. Annak ellenére, hogy sokan megpróbálnak tenni a túlsúly ellen, de nem mindig járnak sikerrel. Sokan vannak olyanok, akik már minden létező diétát kipróbáltak, de igazán áttörő sikert nem tudtak elérni. Pedig fontos lenne, egyrészt mert nem érzik jól magukat a bőrükben, másrészt pedig az egészségük érdekében. Most egy olyan lehetőséget ajánlunk a figyelmébe, amely elhozhatja az úttörést a fogyásban, mindezt úgy, hogy kihasználjuk az orvosi kutatások legújabb vívmányait. A clenbuterol hatóanyaggal kapcsolatban felismerték, hogy milyen remek hatást gyakorolnak a szervezet zsírégető és anyagcsere gyorsító folyamataira, ezzel elősegítve a gyors fogyást. Sőt, még a sportolóknak is kedvez, javítva a fizikai kondíciót! A Sopharma Gyógyszergyártó (belga vállalat) pedig megragadta a lehetőséget és forgalomba hozta a 0,02mcg clenbuterol hatóanyaggal bíró kiváló minőségű fogyasztószerét. Igen ám, csakhogy a lehetőséget olyan gyártók is megragadták, akik nem foglalkoznak a minőségi előírásokkal és silányabb minőségű termékeket is forgalomba bocsátanak. Aztán ember legyen a talpán, aki el tud igazodni az eredeti eladó Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg hirdetések és a hamisítványok között. Márpedig a kettő távol áll egymástól. Most azonban lehetősége van megkönnyíteni a döntését, mivel elkészítettük azt a vásárlási tájékoztatót, amelyből számos olyan hasznos információhoz juthat, ami a Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás során felmerülhet.

  Ragadja meg ezt a lehetőséget

    Ha Ön is azok közé tartozik, akik szeretik biztonságban tudni magukat és azt szeretik, ha minden simán zajlik körülötte, akkor ajánlatunk el fogja nyerni tetszését:

  • számíthat a kiváló minőségű, eredeti termékekre, amire még 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk
  • számíthat továbbá a gyors kiszállításra: már 1-2 munkanapon belül várhatja a csomagja megérkezését, szállítási és fizetési feltételeink maximálisan rugalmasak, igénye és kedve szerint választhat a lehetőségek közül, nálunk még a készpénzes fizetésnek sincs plusz költsége

    Forduljon hozzánk bátran bizalommal, ha valamivel kapcsolatban megerősítésre lenne szüksége, kérdezni szeretne! Lépjen velünk kapcsolatba, mi segítjük az Ön döntését Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés előtt!  

  A clenbuterol szervezetünkre kifejtett hatása

    A hatóanyag a szimpatikus idegrendszerre küldött hatásokkal képes kifejteni a hatását, méghozzá az adrenoreceptorok segítségével, amelyek a hörgőkben találhatók. Beindítja a zsírok elégetését miközben fokozza az anyagcsere folyamatokat. Kb. 0,5 fokos hőemelkedést is okoz, amely szintén a kalóriák elégetését hivatott segíteni. Azoknak is kedvező lehetőséget nyújt, akiknek nem a fogyás az elődleges célja, hanem az izomtömeg növelése. Javítja a sporttevékenységet folytatók állóképességét, fizikai teljesítményét is. Sőt, csökkenti az izomfájdalmakat, amelyet megerőltető edzés után érezhetünk. Legyen a célja a fogyás, vagy a fizikai erőnlét javítása, most lehetősége van rá! Döntsön bátran Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg vásárlás mellett!  

  Így kezdjen bele a használatba

    Nem szabad ész nélkül és hirtelen nagyobb dózist bevenni belőle, hanem piramisrendszerben gondolkodva folyamatosan növelhető a mennyiség. Nők esetében 0,06mcg az irányadó mennyiség, míg férfiaknak 0,08mcg. Az adott mennyiséget mindig egyenletes ossza el, hogy ne lehessen szervezetének megterhelő. Van a szervezetünknek egy speciális tulajdonsága, melynek értelmében képes arra, hogy a clenbuterolt megszokja. Ezért kell 2-3 hetenként a szedésben szünetet tartani. Ez kb. egy hét kell, hogy legyen, amelyet követően folytathatja a szedést. A hatóanyag felezési ideje egyébként 34-36 órára tehető, bevétel után pedig nagyon gyors felszívódásra képes!   Nem kell attól tartania, hogy váratlan mellékhatások lépnének fel. Ahogy szó esett róla a hőemelkedés teljesen természetes jelenség. Emellett esetenként előfordulhat szapora légzés, kézremegés vagy épp hasfájás. De egyik panasz sem okozhat tartós problémát.   Nem ajánlott a clenbuterol szedése, ha:

  • magas vérnyomása van és gyógyszert kezelés alatt áll
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese, – máj problémái vannak
  • pajzsmirigy betegsége van

  Ha terhes vagy szoptat, akkor szintén ne szedje!   Érjen végre átütő sikereket és könnyítse meg a dolgát! Döntsön bátarn Sopharma Clenbuterol 0,02 mcg rendelés mellett!

  További információk

  Kiszerelés

  100 db, 200 db, 300 db