Nouveaux Clenbuterol 0,04 mcg

9500 Ft22500 Ft

✔️Készleten

Leírás

 • 1. Hová jön a visszatérítés?
  A pénzvisszafizetési garanciánkra akkor tarthat igényt, ha a gyógyszerrel nem lenne elégedett. Ha nem éri el a kívánt hatást küldje vissza nekünk a gyógyszert. Az Ön által megadott számlaszámra fogjuk visszautalni a pénzét.
 • 2. Hogy történik a szállítás Nouveaux Clenbuterol rendelés esetén?
  A csomagot a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk a terméket Önnek. A kézbesítést kérheti csomagpontra, csomag automatába illetve címére is. Mindent elolvashat a kézbesítésről ha IDE kattint.
 • 3. Biztosan hatásos a gyógyszer?
  A gyógyszer hatóanyaga a clenbuterol, mely az egyik legismertebb és leghatásosabb fogyókúrás szer. A gyógyszert közvetlenül a gyógyszergyártól szerezzük be. Hatása így biztos, arra pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.
 • 4. Lesz valamilyen elváltozás a szervezetben, ha sokáig szedem?
  A gyógyszert folyamatosan 2-3 hétig szedje. Utána kell egy rövid pihenőt hagyni. Ennek nem kell többnek lenni mint egy hét. Ez alatt szervezete regenerálódik. Ha szedi a gyógyszert nem kell félni semmilyen hozzászokástól, nem lesz semmilyen változás a szervezetében. Ha abbahagyja szedését nem fogja visszaszedni a ledobott kilókat.
 • 5. Lehet valamilyen mellékhatása?
  Mint minden gyógyszernek ennek is lehetnek mellékhatásai, de ezek csak ritkán jelentkeznek, enyhe tünetekkel és rövid ideig tartanak. Tapasztalhat szapora pulzust, kézremegést, hányingert, gyomorpanaszokat. A gyógyszer rendszeres szedésével ezek a tünetek elmúlnak.
 • 6. Nouveaux Clenbuterol rendelés esetén mikor kapom meg ingyenes szállítással a terméket?
  A gyógyszert a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatja. Akkor lehet ingyenes a szállítás, ha legalább 30.000 Ft értékben vásárol webáruházunkból.
 •   Ön is azok közé tartozik, akiknek kedvét szegte a korábbi sorozatos kudarc a fogyókúrás kísérletek során? Nagyon kiábrándító tud lenni, ha mindent elkövetünk azért, hogy lefogyjunk, sanyargatjuk magunkat, az eredmény pedig várat magára. Mit szólna hozzá, ha most fordulna a kocka és végre lehetősége lenne, hogy szó szerint leolvassza magáról a plusz kilókat? Egy, az orvostudományban már régóta használt hatóanyagról, a clenbuterol-ról ismerték fel, hogy milyen áldásos hatást fejt ki a fogyni vágyóknak. Képes ugyanis arra, hogy a szervezetünk zsírégető és anyagcsere folyamatait annyira meggyorsítsa, hogy gyors és látványos eredményeket érjünk el a fogyásban. Ismerje meg a Nouveaux Pharma Ltd. 0,04mcg hatóanyaggal bíró termékét és érje el Ön is a céljait!

  Nouveaux Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás előtt vegye figyelembe

    Mielőtt azonban megkeresné az interneten a legkedvezőbb árú eladó Nouveaux Clenbuterol 0,04 mcg tablettát van néhány dolog, amire fontosnak tartjuk felhívni a figyelmét. Egyre nagyobb a kereslet a termék iránt, így megjelentek a piacon azok a forgalmazók, akik nem restellnek hamisítványt is felkínálni, ezzel veszélyeztetve a vásárlóik érdekeit. Óvatosságra kell, hogy intsük, mert utólagosan már nagyon nehéz érvényesíteni az igazat, legtöbb esetben elérhetetlenné válnak a hamisítványt kínáló üzletek.  De a jó hír, hogy vannak olyan árulkodó jelek, amelyek viszont segíthetnek abban, hogy lebuktassuk őket előre. Ebből egy csokorra valót össze is gyűjtöttünk Önnek, nézze meg!

  Pénzvisszafizetési garanciával és gyors szállítással az Ön biztonságáért és kényelméért

    Cégünk komolyan figyel arra, hogy csak kiváló minőséget kínáljon fel, szigorú minőségellenőrzésen esnek át termékeink. Ezért is van, hogy bátran kínálunk fel 100%-os pénzvisszafizetési garanciát, hogy Önnek se lehessenek kétségei! Szállítási információk Termékeink raktáron vannak, így nem kell napokat várnia, mire beérkeznek. Ez azt jelenti, hogy 1-2 munkanap alatt már Önnél is lesz! A fizetés során Ön választja meg a módot, ami Önnek a legkényelmesebb! Nálunk még plusz költsége sincs az utánvétnek! Állunk rendelkezésére ügyfélszolgálati pontunkon, ha kérdése lenne vagy szeretne felvilágosítást kapni Nouveaux Clenbuterol 0,04 mcg rendelés előtt! Írjon bizalommal!

  Hogyan fejti ki hatását a clenbuterol?

    A clenbuterol fogyasztó hatását a szimpatikus idegrendszeren keresztül gyakorolja. A zsírégető folyamatok úgy indulnak be, hogy az adrenoreceptorokon keresztül a hörgők falában lévő béta-2 receptorokra izgató hatást fejt ki. Mindeközben várható 0,5 fokos hőmérséklet emelkedés is, ami szintén a kalóriák elégetését fokozza! Ebből mindössze annyit érzékel, hogy látványosan elkezd fogyni. De a fogyás mellett még egyéb hatások is várhatóak, amelyek különösen a sportban aktívaknak kedveznek:

  • az izomtömeg nőhet, erősebbé válhat a szálkásodás
  • nem kell izomláztól tartani, mert enyhébbek lesznek az izomfájdalmak
  • javíthat a fizikai teljesítményén

    Itt az alkalom, hogy végre Ön is elinduljon a sikeres fogyás útján! Döntsön bátran Nouveaux Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett és érje el céljait!  

  A használat ideje alatt erre figyeljen 

    Érvényesüljön az adagolásban a fokozatosság elve A nők esetében 0,06 mcg az ajánlott mennyiség, a férfiaknak pedig 0,08mcg. Ez növelhető piramisrendszerben napi szinten. Iktasson be szüntetet Az intenzív hatás kifejtése kedvéért 2-3 hetente pihenőt kell tartani a szedésben. Ennek nem kell többnek lenni, mint egy hét, de ez szükséges a szervezetének.  A clenbuterol képes a gyors felszívódásra. A felezési ideje pedig kb. 35 óra.

  Nem kell súlyos mellékhatástoktól tartania

    Egy-egy alkalmi tünet előfordulhat, főleg az első, kezdeti időszakban. De tartós panaszoktól nem kell tartania. Amivel találkozhat:

  • szapora pulzus
  • enyhe kézremegés
  • hányinger
  • gyomorpanaszok

    Ha a következő betegségek bármelyike fennáll Önnél, akkor nem ajánlott a tabletta használata:

  • magas vérnyomása van és erre gyógyszert is szed
  • szív, – és érrendszeri betegsége van
  • vese vagy máj problémái vannak
  • gondjai vannak a pajzsmirigyével
  • terhes vagy szoptat

    Fordítani szeretne a helyzeten, ami a súlyát illeti? Akkor most itt a lehetősége rá! Döntsön bátran Nouveaux Clenbuterol 0,04 mcg rendelés mellett!

  További információk

  Kiszerelés

  100 db, 200 db, 300 db